Известие

Collapse
No announcement yet.

Счупена 2.0TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Счупена 2.0TS

Здравейте на всички!
    За първи път пиша в някъкъв подобен форум, надявам се да ми е от полза.
    Става въпрос за 155 2.0TS 8V, миналата седмица се счупи мотора.
    беше със полусинтетика на MOTUL на около 7000км от последната смяна. Когато го отворих грозна картинка - блокирал биелен лагер на 4ти цил. , скъсана биела, дупка в картера, ударен клапан и още няколко увлечени биелни и основни лагера.
    Сега си търся друг колянов вал и молбата ми е ако някои може да ме посъветва каде да го диря.
    Благодаря предварително!
    94' Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

италианеца и анкол провери ли?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Има един човек от перник който има доста работи. d_dan4o му е ника прати му съобщение или поразрови имаше му телефона в някоя от обявите продава.

Comment

Първоначално публикувано от търтей
        италианеца и анкол провери ли?
        италианеца не продава двигатели и валове
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

звиянвай за въпроса но как стана ? На висока скорост и колко??? Че да не ме последва
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
            звиянвай за въпроса но как стана ? На висока скорост и колко??? Че да не ме последва
            Ти па мислиш най-лошото Защо трябва и на теб да ти се случи
            sigpic

Comment

Аз пък да питам първо дупката в картера ли беше или първо блокира

Ако е била първо дупката работата е ясна
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                Аз пък да питам първо дупката в картера ли беше или първо блокира

Ако е била първо дупката работата е ясна
                Май първо е станала дупката в картера Затова са такива последствията
                sigpic

Comment

Ти па мислиш най-лошото Защо трябва и на теб да ти се случи
                  Ами вече км са над 490 000 км И пази боже, а пък малко ми е тежичък крака.Когато има възможност гледам да държа висока скорост извън града -над 160
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

490 000 km на твоята Алфа????????

Comment

Да и още бяга доста . Успявам да залепя до 215 , ама все някой ми се изпречва на магистралата и не се дърпа като го настигна.

Comment

samo biela mi ostana , nqkoi ako moje da pomaga. a za pri4inite : pyrvo se e skysala bielata vsledstvie na 6upla na nai iztynenoto mqsto, sled tova par4eta pukat kartera, ostava bez maslo i taka - grozna kartinka
                        ------------------------------
                        само биела ми остана , някой ако може да помага. а за причините : първо се е скъсала биелата вследствие на шупла на най изтъненото място, след това парчета пукат картера, остава без масло и така - грозна картинка
                        ------------------------------
                        Колега пиши на кирилица
                        94' Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

Comment

Ти от София ли си За да те пратя да провериш на едно място
                          sigpic

Comment

Working...
                          X